X

Letní provozní doba :-)


po - pá 8.30 - 17.30

so 8.30 - 12,00

 


Sport Doleček facebook ikona
Právě se nacházíte:HomeProdukty Obuv / Dámská obuv / Sálová obuv
Další produktPředchozí produkt

Obuv Tempish Stratos Lady

Kód položky: 100039
-30%
Cena za ks s DPH 699 Kč
Běžná cena s DPH 999 Kč
S námi ušetříte -300 Kč

Vyprodáno

Výrobce Tempish

Sálová obuv STRATOS Lady je určena pro všechny druhy halových sportů. Konstrukce a materiál podešve jsou připraveny na přenesení velké zátěže při extrémním dynamickém pohybu. Podešev je navržena s ohledem na vysoké zatížení především z vnější strany chodidla. Vnější část podešve při dynamickém zatížení přenáší až 80% veškeré energie. Podešev se skládá ze čtyř rozdílných materiálů, které spolu harmonicky zajišťují komfort, stabilitu, jistotu při hře, tlumení rázů a přenos potřebné energie. Asymetrické zpevnění pod klenbou podpírá chodidlo na optimálním místě. Zpevněná vnější část podešve podrží chodidlo vždy ve správné poloze. Asymetrická konstrukce nosné části podešve přenáší dobře veškeré torzní pohyby a je velmi odolná a přilnavá k podlaze při odrazech všemi směry. Nejměkčí, avšak velmi stabilní část podešve, zajišťuje optimální tlumení a polohu chodidla v botě. Podešev boty je vyrobena z povrch nebarvících materiálů. Svršek boty je vrstvený sendvič několika materiálů, z nichž každý plní jinou funkci. V přední části boty je vyztužená špička podešve a svršek je vně boty ze speciálního jemného avšak velmi odolného PU. Na bocích je svršek odvětrán otvory zajišťujícími odvod vlhkosti. Vnější boční části jsou částečně z PU a částečně z nylonové mřížky pro lepší komfort a odlehčení boty. Zadní část boty je zpevněna pro zvýšení stability. Vnitřní část je po celém svém povrchu vybavena savým materiálem TRICOT VELVET pro rychlý odvod vlhkosti s vysokou absorpcí tekutiny. Vkládací stélka má anatomický tvar pro stabilní fixaci nohy v botě. Měkký jazyk má ve své střední části očko pro zajištění optimální polohy a je zpevněn jen ve své vrchní části. Vnitřní polstrování boty je navrženo s ohledem na pohodlí i při dlouhodobém užívání při zachování vysoké jistoty a stability pohybu. Podešev je se svrškem spojena šitím a lepením.

Váš email
Váš dotaz k produktu "Obuv Tempish Stratos Lady"
Odběr novinek
Napište číslo sto
Pokud jste neudělili souhlas se zasíláním obchodních sdělení (viz výše) veškeré vámi vyplněné údaje z kontaktního formuláře budou použity výhradně za účelem zodpovězení vašeho dotazu. Následně budou smazány. Nebudou použity pro zasílání jakýchkoli sdělení. Zde najdete kompletní informace o zpracování osobních údajů

Ušetřete

s věrnostním programem

Vyzkoušejte si zboží

v naší kamenné prodejně

Doprava zdarma

od 1 000,- do velikosti 1m

Akce a slevové dny

každý týden

dershane fiyatları 2023en iyi dershaneler

Zpět nahoru

Rychlý kontakt

Telefon: +420 465 642 236
+420 733 642 116
Email: sportdolecek@sportdolecek.cz

Pár slov o Sport Doleček

Jsme rodinná firma, která se zabývá prodejem kompletního sportovního vybavení. Veškeré zboží si můžete vyzkoušet v naší kamenné prodejně.

Provádíme kompletní servis lyží a snowboardů, více o servisu lyží a snowboardů. Provozujeme půjčovnu sportovního vybavení.

Přijímáme platební karty

2015 © Všechna práva vyhrazena - Sport Doleček