Sport Doleček facebook ikona
Právě se nacházíte:HomeProdukty Cyklo / Elektrokola
Další produktPředchozí produkt

Horské elektrokolo CRUSSIS ONE-Guera 7.8-M rám 17''/ 2023

Kód položky: ONE Guera 7.8
Cena za ks s DPH 57 990 Kč

Vyprodáno

Výrobce Crussis

Motor

Motor

Elektromotor BAFANG Max Drive (M400)

o nominálním výkonu 250W (max 500W), skvěle balancuje mezi točivým momentem a spotřebou, která je pro e-bike vždy kritická. Při zachování nízké spotřeby nabízí opravdu vysoký točivý moment až 80 Nm. Elektromotor je vybaven torzním snímačem síly šlapání. Regulaci výkonu motoru provádí řídící jednotka, která neustále vyhodnocuje, jakou silou jezdec šlape do pedálů. Zjednodušeně řečeno vše funguje tak, že čím větší výkon při jízdě (při šlapání do pedálů) vynaložíte, tím více vám motor pomůže.

LCD displej

LCD displej

BAFANG LCD displej -  barevný

Přehledný barevný LCD displej zobrazuje kromě základních informací týkajících se stavu baterie a aktuálně využívaného stupně asistence také další údaje týkající se jízdy (rychlost, ujetá vzdálenost aj.). Váš cyklocomputer tak můžete nechat doma, nebudete ho již potřebovat. Displej je dále vybaven USB konektorem umožňujícím dobíjení mobilních zařízení (telefon, navigace, osvětlení aj.). Dobíjet svá zařízení tak můžete i mimo civilizaci, což se zejména při delších výletech může hodit.

Baterie

Baterie

Baterie Samsung 720 Wh (20 Ah)

Srdcem elektrokola dodávajícím energii do systému je baterie s Li-Ion články Samsung 36V / 720 Wh (20 Ah). Baterie je schopna dovézt elektrokolo na jedno nabití až do vzdálenosti 170 km. Vždy však samozřejmě závisí na profilu trati a způsobu využití asistence.

Vidlice

Vidlice

SUNTOUR XCM HLO DS 27,5"

Elektrokolo je vybaveno odpruženou vidlicí s pružinovým tlumením SUNTOUR XCM HLO DS 27,5" se zdvihem 100 mm, která je skvěle přizpůsobivá váze cyklisty. Stačí jednoduše upravit předpětí pružiny (otočením kolečka po směru hodinových ručiček zvyšujete předpětí a otočením proti směru hodinových ručiček ho snižujete) a e-bike plně adaptovat vaší váze a stylu jízdy. Dobře nastavená vidlice pak skvěle tlumí nárazy při jízdě v terénu, zatímco na rovném povrchu zbytečně „nepropružuje.“ Pružení je možné uzamknout pomocí uzavírání z korunky vidlice.

Váš email
Váš dotaz k produktu "Horské elektrokolo CRUSSIS ONE-Guera 7.8-M rám 17''/ 2023"
Odběr novinek
Napište číslo sto
Pokud jste neudělili souhlas se zasíláním obchodních sdělení (viz výše) veškeré vámi vyplněné údaje z kontaktního formuláře budou použity výhradně za účelem zodpovězení vašeho dotazu. Následně budou smazány. Nebudou použity pro zasílání jakýchkoli sdělení. Zde najdete kompletní informace o zpracování osobních údajů

Ušetřete

s věrnostním programem

Vyzkoušejte si zboží

v naší kamenné prodejně

Doprava zdarma

od 1 000,- do velikosti 1m

Akce a slevové dny

každý týden

dershane fiyatları 2023en iyi dershaneler

Zpět nahoru

Rychlý kontakt

Telefon: +420 465 642 236
+420 733 642 116
Email: sportdolecek@sportdolecek.cz

Pár slov o Sport Doleček

Jsme rodinná firma, která se zabývá prodejem kompletního sportovního vybavení. Veškeré zboží si můžete vyzkoušet v naší kamenné prodejně.

Provádíme kompletní servis lyží a snowboardů, více o servisu lyží a snowboardů. Provozujeme půjčovnu sportovního vybavení.

Přijímáme platební karty

2015 © Všechna práva vyhrazena - Sport Doleček