X

Provozní doba o velikonocích


28.3    8.30 - 17.30     29.3     Zavřeno         30.3     8.30 - 12.00       31.3 - 1.4. 2024 Zavřeno    2.4.2024     8.30 - 17.30

Karty Benefit plus můžete u nás uplatnit nejpozději do 31.3.2024.

Dále u nás můžete uplatnit  karty a poukázky SODEXO / PLUXEE / a Edenred.


Sport Doleček facebook ikona
Právě se nacházíte:HomeProdukty Cyklo / Koloběžky a odrážedla
Další produktPředchozí produkt

Koloběžka Kostka Twenty3 Alivio

Kód položky: 0100000000013125
DOPRAVA ZDARMA
Cena za ks s DPH 8 590 Kč
Běžná cena s DPH 8 590 Kč

Vyprodáno

Výrobce Kostka

Na hravé a obratné koloběžce TWENTY 3 je možné podniknout kratší i delší turistické výlety vedené po zpevněných i nezpevněných cestách. Koloběžka si snadno poradí i s mírným terénem, není proto nezbytně nutné jezdit jen po vyasfaltovaných cyklostezkách. Ba naopak, koloběžce nevadí ani šotolinová či lesní nezpevněná cesta. Díky svým menším rozměrům může dobře posloužit i v přeplněném městském provoze.

Bezpečnost koloběžce TWENTY 3 zvyšují vysoce kvalitní V-brzdy Shimano Alivio. Vysoká účinnost brzd je zajištěna přesným obráběním dosedacích ploch dvoukomorového ráfku. Speciálně vyvinuté ráfky jsou odolnější vůči nárazům, disponují vysokou tuhostí a dlouhou životností. Obutí je možné vybrat s ohledem na předpokládaný styl jízdy a povrch cest. Pro sportovní jízdu na zpevněných cestách jsou nejvhodnější pláště Schwalbe Kojak, se kterými získá koloběžka nižší světlou výšku. Pro turistický charakter jízdy, příp. na nezpevněném povrchu, jsou vhodnější pláště Schwalbe Marathon Racer. Celkovou eleganci koloběžky TWENTY 3 vhodně doplňují bílé doplňky včetně nábojů a ráfků.

Koloběžka KOSTKA TWENTY 3 je postavena na celé řadě inovací, které zcela zásadním způsobem ovlivňují jízdní vlastnosti, pohodlí a rychlost jezdce. Největší změnu představuje nová koncepce rámu, kde mezi hlavní změny patři nový úhel rámové trubky, nový úhel přední vidlice a změna úhlu zadní vidlice a včetně napojení na nášlap. Základ rámu spočívá v inovativní zúžené koncepci. Díky všem těmto změnám je koloběžka dokonale průjezdná v zatáčkách, zvláště při rychlých jízdách. Při vývoji byl kladen důraz na optimální tuhost rámu pro zajištění dokonalého pohodlí jezdce. Výsledkem všech změn je dosažení výjimečných jízdních vlastností, což pozitivně ovlivňuje i rychlost koloběžky Hnací silou koloběžky TWENTY 3 jsou kola vypletená na úzkých nábojích (šířka 65 mm). Kola vyvinutá speciálně pro účely koloběhu dosahují vyšší tuhosti a současně výrazně nižšího valivého odporu. Náboje Remerx jsou vyráběné na průmyslových ložiscích, speciálně pro účely koloběhu. Dosahují extrémní tuhosti a jsou opatřeny vyššími přírubami z důvodů odolnosti vůči bočním dynamickým silám.

Výška řídítek je fixní. Pro osoby s výškou nad 195 cm doporučujeme výšku řídítek zvýšit pomocí volitelného představce. Koloběžka TWENTY 3 je osazená řídítky BMX vyrobenými speciálně pro účely koloběhu (geometrie). Pro snadnou úschovu věcí, doporučujeme koloběžku vybavit volitelnou stylovou brašnou, kterou je možné integrovat přímo do BMX řídítek. Brašna je vybavena průhlednou krycí klopou vhodnou pro uschování bezdotykového telefonu. Koloběžku KOSTKA TWENTY 3 je možné vybavit vhodnými funkčními doplňky, jako např. stranovým stojanem, blatníky elegantními brašnami, nákupními košíky, atp. Nášlap je ze spodní strany opatřen speciálními sváry, které zvyšují tuhost a odolnost spodní části rámu a chrání koloběžku při případných kolizních situacích.

Základní specifikace
Délka 1575 mm
Délka nášlapu 420 mm
Hmotnost 8,8 kg
Nosnost rámu 150 kg
Světlost nášlapu 50 mm
Velikost předního kola 20"
Velikost zadního kola 20"
Výška 960 mm
Jízdní vlastnosti
Město Dobrá
Silnice Chvalitebná
Terén Dostatečná
Vybavení
Brzdy Shimano Alivio
Náboje Remerx 65 mm
Obutí Schwalbe Marathon Racer
Představec KOSTKA
Ráfky Dvoukomorové
Řídítka BMX s hrazdou
Váš email
Váš dotaz k produktu "Koloběžka Kostka Twenty3 Alivio"
Odběr novinek
Napište číslo sto
Pokud jste neudělili souhlas se zasíláním obchodních sdělení (viz výše) veškeré vámi vyplněné údaje z kontaktního formuláře budou použity výhradně za účelem zodpovězení vašeho dotazu. Následně budou smazány. Nebudou použity pro zasílání jakýchkoli sdělení. Zde najdete kompletní informace o zpracování osobních údajů

Ušetřete

s věrnostním programem

Vyzkoušejte si zboží

v naší kamenné prodejně

Doprava zdarma

od 1 000,- do velikosti 1m

Akce a slevové dny

každý týden

dershane fiyatları 2023en iyi dershaneler

Zpět nahoru

Rychlý kontakt

Telefon: +420 465 642 236
+420 733 642 116
Email: sportdolecek@sportdolecek.cz

Pár slov o Sport Doleček

Jsme rodinná firma, která se zabývá prodejem kompletního sportovního vybavení. Veškeré zboží si můžete vyzkoušet v naší kamenné prodejně.

Provádíme kompletní servis lyží a snowboardů, více o servisu lyží a snowboardů. Provozujeme půjčovnu sportovního vybavení.

Přijímáme platební karty

2015 © Všechna práva vyhrazena - Sport Doleček