Sport Doleček facebook ikona
Právě se nacházíte:HomeProdukty Cyklo / Elektrokola
Další produktPředchozí produkt

Městské elektrokolo CRUSSIS e-City 2.7 2022 18¨

Kód položky: E-CITY 2,7
-25%
Cena za ks s DPH 25 492 Kč
Běžná cena s DPH 33 990 Kč
S námi ušetříte -8 498 Kč

Vyprodáno

Výrobce Crussis

Elektrokolo na cestu do práce, nebo na cesty městem? Chcete si zajet na nákup, na oběd, nebo na pěkný nenáročný výlet s kamarády? Pak je e-kolo Crussis e-City 2.7 pro vás jako dělané. Již žádné namáhavé nasedání na kolo! Bát se nemusíte ani deště. Součástí výbavy e-kola jsou totiž kromě předního a zadního osvětlení, stojánku a nosiče rovněž blatníky. Sečteno podtrženo, Crussis e-City 2.7 je elektrokolo pro použití v každodenním životě. Elektrokolo pro každého.

Srdcem elektrokola dodávajícím energii do systému je baterie s Li-Ion články 36V / 468 Wh (13 Ah). Baterie je schopna dovézt elektrokolo na jedno nabití až do vzdálenosti 100 km. Vždy však samozřejmě závisí na profilu trati a způsobu využití asistence. Samozřejmostí je vybavení baterie BMS deskou (Battery Management System), která ji chrání před přehřátím, zkratem nebo přebitím. Zcela vybitou baterii nabijete do plné kapacity za 6,5 hodiny.

Motorová asistence je ovládána prostřednictvím LED panelu umístěného na řídítkách vedle přední brzdové páky. Ten pomocí barevných diod zobrazuje informace o stavu baterie a nastavení asistence motoru. Jednoduché, pohodlné, bezpečné.

Váš email
Váš dotaz k produktu "Městské elektrokolo CRUSSIS e-City 2.7 2022 18¨"
Odběr novinek
Napište číslo sto
Pokud jste neudělili souhlas se zasíláním obchodních sdělení (viz výše) veškeré vámi vyplněné údaje z kontaktního formuláře budou použity výhradně za účelem zodpovězení vašeho dotazu. Následně budou smazány. Nebudou použity pro zasílání jakýchkoli sdělení. Zde najdete kompletní informace o zpracování osobních údajů

Ušetřete

s věrnostním programem

Vyzkoušejte si zboží

v naší kamenné prodejně

Doprava zdarma

od 1 000,- do velikosti 1m

Akce a slevové dny

každý týden

dershane fiyatları 2023en iyi dershaneler

Zpět nahoru

Rychlý kontakt

Telefon: +420 465 642 236
+420 733 642 116
Email: sportdolecek@sportdolecek.cz

Pár slov o Sport Doleček

Jsme rodinná firma, která se zabývá prodejem kompletního sportovního vybavení. Veškeré zboží si můžete vyzkoušet v naší kamenné prodejně.

Provádíme kompletní servis lyží a snowboardů, více o servisu lyží a snowboardů. Provozujeme půjčovnu sportovního vybavení.

Přijímáme platební karty

2015 © Všechna práva vyhrazena - Sport Doleček